Luba Uitzendbureau

Operator Stanser en Vouwplakker - leerling

  • Vacature
  • Zuid-Holland
Leiderdorp
17 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Samen met de machinevoerders ben je verantwoordelijk voor een perfecte productie. Je assisteert de machinevoerders bij het stans- en vouwplakproces en je zorgt er samen voor dat het proces soepel verloopt. Je zorgt voor een aan- en afvoer van de juiste materialen, helpt bij het instellen van de machine en het uitbreken van de gestanste vellen. Ook verricht je onderhoud aan de machine en zorg je er voor dat de werkomgeving netjes en opgeruimd is. Tijdens het werk krijg je een interne opleiding tot het vak van Stanser en Vouwplakker zodat jij een volwaardig vakman wordt. Dit alles doe je in een prettige en schone werkomgeving waar de gevoelstemperatuur altijd rond de 21 graden Celsius schommelt. Er wordt gewerkt met een twee ploegendienst voor de Stans machine. Een dagdienst voor de vouwplak machine.

De dagdienst loopt van 07:30 - 16:00.
De eerste ploegendienst van 06:00 - 14:30
De tweede ploegendienst van 14:15 - 22:45

Over het bedrijf

Je nieuwe werkgever bestaat al meer dan 100 jaar en specialiseren zich op het gebied van vouwkartonnen verpakkingen. Ze zijn een middelgroot grafisch bedrijf met een grote internationale klantenkring. Ze geloven dat de beste verpakkingen zorgen voor betere producten en daarin speelt verduurzaming een belangrijke rol voor ze. Je nieuwe werkgever heeft een personeelsvereniging die regelmatig leuke activiteiten organiseert.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau