Luba Uitzendbureau

Teamleider logistiek

Details van de functie

Logo Over de functie

De teamleider is veel op de werkvloer aanwezig en zorgt hier samen met de Supervisor voor de co÷rdinatie en stelt prioriteiten binnen het magazijn. De Teamleider is bezig met gisteren, vandaag en morgen. Je bent verantwoordelijk voor de processen en het team binnen je eigen afdeling. Je komt te werken in het Value Added Support team (VAS), de afdeling die de andere afdelingen ondersteunt. Het VAS team is onder andere verantwoordelijk voor analyses binnen het bedrijf, de benodigdheden voor de verschillende afdelingen en technische vraagstukken. Jij bent degene die het team continue motiveert en daarbij streef je ook naar procesverbeteringen. Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit- en productiviteitscijfers en je co÷rdineert de operationele activiteiten binnen je afdeling. Je komt terecht in een team van teamleiders van de verschillende afdelingen binnen de organisatie. Vanwege het internationale karakter van het bedrijf waar je komt te werken, is het nodig dat je uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatie vaardigheden in het Engels beheerst.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een internationale logistieke dienstverlener met locaties over de hele wereld. Het bedrijf zit in de top tien van de grootste wereldwijde leveranciers van transport en logistieke diensten. Ze hebben verschillende locaties rondom Schiphol-Rijk. Het bedrijf vindt veiligheid op de werkvloer en het welzijn van de medewerkers erg belangrijk.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau