Luba Uitzendbureau

Expeditie medewerker

  • Vacature
VMBO
  • Noord-Brabant
's-Hertogenbosch
18 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Als medewerker op de afdeling expeditie ben jij verantwoordelijk voor het distributieproces. Samen met jouw collega's zorg jij ervoor dat orders op tijd de deur uit gaan, het laden en lossen van de goederen. Het is belangrijk dat er een juiste volgorde is bij het inladen voor de vrachtwagens zowel de pallets als ''hangende'' producten moet op de juiste wijze ingeladen worden. Nauwkeurigheid staat jou daarom op het lijf geschreven! Je gaat namelijk ook het magazijn bijhouden en de orders iedere dag op tijd klaar zetten. Je werkt in een gekoelde ruimte met een temperatuur van 6 t/m de 10 graden. Maak je geen zorgen hoor tijdens het werken krijg je het al snel warm.

Over het bedrijf

Als je op zoek bent naar een betrokken, meedenkende organisatie ben je hier aan het juiste adres. Dit is namelijk een echte familiebedrijf die is opgezet in 1959. Tot op de dag van vandaag is het ook in handen van de familie. Er heerst een informele sfeer binnen de organisatie en collega's hebben ook echt veel voor elkaar over. Juist omdat er een informele sfeer hangt kijken ze ook naar de potentie van de medewerkers, zo worden er interne opleidingen en cursussen aangeboden om te groeien in de rol die jij voor ogen hebt. Goed en veilig voedsel produceren is ook belangrijk bij dit bedrijf, belangrijke speerpunten zijn; kwaliteit, voedselveiligheid. dierenwelzijn en milieubewust.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau