Luba Uitzendbureau

Magazijnmedewerker

Details van de functie

Logo Over de functie

Samen met jouw 5 collega's begin je de dag om 09:00 met het doornemen van de orders en een bakje koffie. Tot een uur of 10:00 worden de potjes voorzien van stickers en daarna begint het orderpicken. Het picken wordt gedaan aan de hand van een orderbon, het zijn zo'n 200-300 orders per dag. Met deze bon loop je langs de stellingen en plaats je de potjes in een kartonnen doos. Het werk is niet zwaar, maar je staat wel de gehele dag op je benen. Deze dozen worden verzameld op tafel en door je collega gecontroleerd. Naast de potjes zullen ook promotiematerialen worden ingepakt en klaargemaakt voor verzending. De zendingen worden vrijwel de zelfde dag opgehaald en afgeleverd bij de klant. Het werk is klaar rond 17:30 en de vloer vegen jullie nog netjes aan.

Over het bedrijf

Jij komt te werken bij een bedrijf dat gespecialiseerd is in het produceren van hoogwaardige voedingssupplementen. Ze zijn opgericht in 1947 en vandaag de dag zijn er meer dan 300 producten beschikbaar, die in zo'n 60 verschillende landen hun weg naar de consument vinden.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau