Luba Uitzendbureau

Magazijnmedewerker

Details van de functie

Logo Over de functie

Als magazijnmedewerker houd jij je vooral bezig met orderpicking. De meeste goederen staan op pallets waardoor jij veelal met de heftruck te werk gaat. Het magazijn is hoog waardoor je vooral de reachtruck nodig hebt. Ook het laden en lossen van vrachtwagens behoort tot jouw takenpakket, net als het opslaan en inruimen van de goederen op de daarvoor bestemde plaatsen. Hiervoor is het belangrijk dat je fysiek in orde bent en in staat bent om te tillen. Wanneer er klanten langs komen voor spullen dan help jij ze met uit- en inladen.

Over het bedrijf

Dit bedrijf in Roelofarendsveen heeft een zeer uitgebreid assortiment in afbouwsystemen. Hierbij moet je denken aan systeemwanden, systeemplafonds, maar ook isolatiematerialen en bouwkundige brandpreventie.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau