Luba Uitzendbureau

Dakdekker

  • Vacature
  • Noord-Holland
Nibbixwoud
16 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Door de jaren heen heeft dit bedrijf een ruime ervaring aan deskundigheid opgedaan met diverse dak- en gevelsystemen. Het werkgebied omvat Noord- en Zuid-Holland, Utrecht en Flevoland. Als dakdekker ga je samen met collega's het dak op en daar breng je dakbedekking aan dat uit verschillende materialen bestaat. Jouw werkzaamheden bestaan onder andere uit: voorbereiden (dampremmende laag aanbrengen, primeren e.d.), isoleren, bevestigen en dakbedekking lijmen/branden.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever biedt je een functie waarbij je in een leuk team terecht komt. Je bent van harte welkom in dit familiebedrijf waar een fijne sfeer hangt. Of je nu een ervaren of aankomend dakdekker bent of een ZZP'er die er voor kiest om weer voor een werkgever aan de slag te gaan., het maakt niet uit, wanneer de klik er is kun je hier een mooie toekomst tegemoet gaan. Door de jaren heen heeft dit bedrijf een ruime ervaring aan deskundigheid opgedaan met diverse dak- en gevelsystemen. Zij staan voor waterdichte oplossingen van hoge kwaliteit en durven uitdagende projecten aan te pakken. Van dakkapel tot theater, zowel plat als hellend. Zij zijn actief in nieuwbouw, renovatie en onderhoud. Het werkgebied omvat Noord- en Zuid Holland, Utrecht en Flevoland.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau