Luba Uitzendbureau

Machinist

  • Vacature
  • Zuid-Holland
Voorschoten
26 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Je werkt als machinist afwisselend op 2 locaties: Voorschoten en Rijpwetering. Je bedient hoofdzakelijk de shovels en de graafmachines en zorgt daarbij voor de aan- en afvoer van materialen, waarbij je de diverse soorten groenafval sorteert. Je sorteert het aangevoerde groenafval, belaadt de zeefinstallaties en keert regelmatig de compost. Ook belaad jij de vrachtwagens die de compost afvoeren. Tussendoor voer je het dagelijkse onderhoud aan de machines uit en los je eenvoudige storingen op zodat zij altijd beschikbaar zijn. Het terrein en de machines houd je netjes, daarbij komt het af en toe reinigen van de kolken e.d. kijken. Verder instrueer je de aanbieders van het groenafval over het lossen van de vrachten. Tegelijkertijd controleer jij of de lading voldoet aan de acceptatienormen. Je vindt het niet erg dat je handen vies worden. Je weet van aanpakken en wat je nog niet kent, ben je bereid te leren. Je kunt zelfstandig werken, je bent flexibel en neemt je verantwoordelijkheid als je ziet dat er iets moet gebeuren.

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is een belangrijke speler op het gebied van duurzaam afval- en grondstoffenbeheer in Europa. De organisatie is in Nederland koploper op het gebied van compostering en vergisting van gft én groenafval. Doorgroei en opleiding is zeker belangrijk! Het is een grote organisatie maar de teams zijn klein. Zo tel jij!

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau