Luba Uitzendbureau

Allround montagemedewerker buitendienst

  • Vacature
VMBO
  • Noord-Holland
Zwanenburg
17 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Als allround montagemedewerker ga je samen met jouw collega's langs de klanten om de aanbouw die in de fabriek is gefabriceerd, vakkundig te installeren. Je gaat onder andere de gevel slopen en de tuin afgraven waar de aanbouw geplaatst moet worden. Daarnaast ga je samen met de kraanmachinist de aanbouw op de juiste plek maken en om het af te maken ga je de verbinding tussen het huis en de aanbouw maken, zowel aan de binnen- als buitenkant.

Over het bedrijf

Dit bedrijf is een specialist in prefab bouwoplossingen voor woningen. Ze maken aanbouwen voor huizen die vooraf in een fabriek geproduceerd wordt. Dit gebeurd bijna allemaal op de werkplaats in Zwanenburg.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau