Luba Uitzendbureau

Werkvoorbereider

Details van de functie

Logo Over de functie

Als werkvoorbereider zorg jij er samen met jouw collega's voor dat de materialen besteld worden en dus alle projecten goed verlopen. Jij bent de schakel tussen de aannemers, opdrachtgevers en jouw collega's, je draagt zorg voor het inventariseren van de benodigde materialen en je stelt de planningen op voor de uiteenlopende projecten. Daarbij draag jij ook zorg voor het ontwerpen én uitwerken van de projecten zoals bijvoorbeeld ramen, deuren en serres.

Over het bedrijf

Dit bedrijf is een Brabantse, moderne familiebedrijf en dat voel je gelijk als je binnenkomt. Zo heb je in eerste instantie een showroom waarin diverse serres en veranda's opgesteld staan. Jouw mening telt! Dus als je een dosis creativiteit met een beetje pit en humor bezit kun je altijd meepraten over ontwerpen voor de klanten. Het team bestaat uit 17 man en ze willen niet te snel uitbreiden omdat het belangrijk is dat het familiegevoel echt blijft bestaan. Zo organiseren ze jaarlijks barbecues, voetbaltoernooien en uiteraard vrijdagmiddagborrels!

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau