Luba Uitzendbureau

Accountmanager

  • Vacature
  • Vast contract
  • Noord-Holland
Beverwijk
19 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Als accountmanager ben je verantwoordelijk voor het uitbouwen en onderhouden van relaties. Je hebt een eigen klantenportefeuille. Verder stel jij jaarplannen op om daarvanuit klanten te benaderen. Jij doet er alles aan zodat klanten een samenwerking aan willen gaan met jou. Je bouwt relaties op en stelt offertes op. Daarnaast ben je mede verantwoordelijk voor het opzetten en uitvoeren van commerciŽle acties. Je rapporteert naar de Sales Executive en ondersteunt deze waar nodig. Je krijgt alle ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling en professionele groei. Een betrokken werkgever die het belang begrijpt van een goed evenwicht tussen werk en privť en bij wie je profiteert van uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en dito bonusregeling.

Over het bedrijf

Het bedrijf is een juridisch dienstverlener. De visie van het bedrijf is dat juridisch advies voor iedereen toegankelijk hoort te zijn en dit ga jij vertegenwoordigen. Zij geven laagdrempelig en betaalbaar advies. Hoe? Zij bieden juridische abonnementen aan met als reden 'Voorkomen is beter dan genezen!'. Het team waar jij deel van uit gaat maken is een hecht team. Zij zien zichzelf als ondernemende en daadkrachtige mensen die geloven in wat ze doen en doen dat met humor en hard werken. Het zijn jonge mensen in een levendige organisatie. Er hangt een informele en open sfeer, hier ga jij je zeker snel thuis voelen.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau