Luba Uitzendbureau

Werkvoorbereider - junior

Details van de functie

Logo Over de functie

Wij zoeken een creatieve (junior) werkvoorbereider met kennis en ervaring met de tekenprogramma's AutoCAD en/of SolidWorks. Jouw dag start met het voorbereiden van de nieuwe opdrachten voor zowel binnen als buitenlandse klanten. Je zorgt voor een vlekkeloze uitwerking van de opdrachten en projecten via de tekenprogramma's. Dankzij jou weten je collega's bij de productie precies wat zij moeten maken en loopt het hele proces van verkoop tot een het eindresultaat soepel. Jij bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van de opdracht of het project en stuurt daarbij de collega's aan. Je maakt een planning welke materialen nodig zijn en voert de voorraadorders uit. Heb je alles goed voorbereid dan ben je alsnog verantwoordelijk voor een correcte uitbesteding en begeleiding van het werk. Deze functie is geschikt voor mensen die een volgende stap willen maken en al ervaring hebben als machinebewerker of als meubelmaker. Heb jij bijvoorbeeld meubels gemaakt en helemaal uitgetekend, dan helpt dit bedrijf bij je volgende stap!

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is een groothandel in aluminium. Zij produceren en ontwikkelen op maat gemaakte aluminium profielen voor de bouw of voor visuele communicatie zoals de frames waarin de posters hangen. Tevens maken zij de frames waarin de doeken worden gebonden voor de zonnewering. Dit is nog maar een kleine greep van de profielen en platen die jouw nieuwe werkgever kan maken voor de klant. Het bedrijf bestaat uit 70 collega's en ze hebben nog een vestiging in Duitsland waar nog 15 collega's zitten.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau