Luba Uitzendbureau

Metaalbewerker

  • Vacature
  • Zuid-Holland
Vlaardingen
18 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Jouw werkgever is gespecialiseerd in plaat-en constructiewerk met een dikte tot 10mm. Wanneer de opdrachtgevers een bestelling plaatsen ben jij in staat dit te produceren binnen een bepaalde tijd. Jij weet aan de hand van een technische tekening precies wat er moet gebeuren en kan goed onder druk presteren. Dit doe je in de werkplaats en je werkt dus op één vaste locatie. Jij bent een pietje precies en gaat voornamelijk aan de slag met RVS, staal en aluminium.

Je werkt in een leuk team waarin iedereen informeel met elkaar omgaat. Je werkt met goede materialen en machines. Binnen het bedrijf krijg jij de kans om jezelf te ontwikkelen en heb je uitzicht op een vast dienstverband. Jij bent precies, hebt enigszins ervaring en hebt passie voor het vak. De werkvloer is schoon, overzichtelijk en je werkt in een zelfsturend team. Elk team is vernoemd naar een American Football club dus misschien ben jij binnenkort wel een echte Las Vegas Raider of Chicago Bear!

Jouw werkgever vindt het belangrijk dat je affiniteit hebt met techniek. Ze vinden het prettig als jij betrokken bent, veel vragen stelt en openstaat voor het leren van nieuwe dingen. Word jij de nieuwe quarterback op het speelveld?

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een hip productie metaalbewerkingsbedrijf in Vlaardingen dat niet alleen werkt met de meest geavanceerde technieken en machines maar ook investeert in de ontwikkeling van hun mensen. Er heerst een informele en fijne werksfeer waar ook hard gewerkt wordt want deadlines moeten wel gehaald worden. Jouw werkgever produceert halffabricaten in RVS, staal of aluminium voor onder meer de agri/foodindustrue, automotive, tuinbouwautomatisering en machinefabrieken.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau