Luba Uitzendbureau

Technisch Tekenaar

Details van de functie

Logo Over de functie

In de functie Technisch Tekenaar ben je, als onderdeel van de afdeling R&D, verantwoordelijk voor het vervaardigen en bewerken van werktekeningen op basis van schetsen en specificaties voor de fabricage, installatie en opbouw van lichtlijnen. Deze zijn zowel voor seriematige productie als voor specifieke maatwerkoplossingen. Tijdens het ontwerpproces is een continue aandacht voor kwaliteit, design van de producten en de onderliggende componenten van zeer groot belang. Kortom, je denkt graag mee over productinnovatie, je hebt oog voor detail, je bent creatief en gaat gestructureerd te werk.

Tijdens je werkzaamheden heb je veelvuldig contact met de afdelingen productie, montage en assemblage om te zorgen dat jouw ideeŽn en producten op de juiste wijze geÔmplementeerd worden en voldoen aan alle specificatie eisen. Daarnaast assisteer je de afdeling artikelbeheer om alle onderdelen goed in het systeem te verwerken.

Wie ben jij? Doordat jij ervaring hebt in deze functie, ben jij goed bekend met de tekenprogramma?s (Solidworks & Autocad) en weet jij deze ook voor speciale aanvragen te gebruiken en maatwerkoplossingen te bieden. Ook weet je daardoor dat er in een project veranderingen voor kunnen komen. Dit is voor jou geen probleem maar juist een uitdaging. Daarnaast weet je verbeteringen door te voeren op bestaande lichtlijn producten en ben je in staat werkinstructies en handleidingen te maken.

Over het bedrijf

Deze werkgever is een begrip in de regio, bestaat ruim veertig jaar en heeft kantoren in Nederland en in het buitenland. In Schagen bevindt zich het hoofdkantoor waar ook de ontwikkeling en productie plaats vindt.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau