Luba Uitzendbureau

Mechanisch Monteur Technische Dienst (MTD)

  • Vacature
  • Vast contract
  • Noord-Holland
IJmuiden
18 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Als medewerker mechanische technische dienst (MTD) ga je onderhoud en reparaties uitvoeren aan maalinstallaties, zeefinstallaties, opslagtanks, silo's en overige installaties en constructies bij het bedrijf in de haven in IJmuiden. Alles gebeurt op locatie. Daarnaast voer je uiteenlopende routinematige werkzaamheden uit. Je draagt zorg voor een juiste bijbehorende administratie van je werk. De werkzaamheden zal je uitvoeren binnen een team van ongeveer 3 a 4 medewerkers technische dienst.

Over het bedrijf

De werkgever waarvoor jij gaat werken is gespecialiseerd in het leveren van mineralen en additieven aan onder andere de gas- en olie industrie. Zij hebben een productiecapaciteit van ruim 200.000 m. ton per jaar en bewerkstelligen dit allemaal in IJmuiden. De import en export gebeurt dan ook vanuit de haven in IJmuiden. De (werk) mentaliteit in IJmuiden is dan ook zeker terug te zien in het bedrijf. Gewoon hard werken. Verder is er ook zeker plaats voor gezelligheid.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau