Luba Uitzendbureau

Assistent walser

  • Vacature
VMBO
  • Noord-Holland
Vijfhuizen
26 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Als assistent walser ga je je bezighouden met het walsen van de rails voor de melkcarroussels. Daarnaast ga je je bezighouden met richten en het klaarzetten van de materialen zodat ze op transport kunnen. Eigenlijk zorg je er dus voor dat het metaal in de juiste vormen wordt geproduceerd en dat ze op tijd op de expeditieafdeling staan zodat ze op transport kunnen. De producten gaan namelijk de hele wereld over, soms zelfs naar China. Kwaliteit is daarom belangrijk en dat alles op tijd de deur uit gaat is ook belangrijk.

Over het bedrijf

Je komt te werken in een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in het bouwen van melkcarrousels voor zowel geiten als koeien. Deze melkcarrousels gaan de hele wereld over en worden in verschillende maten gemaakt. Zo zijn er carrousels waar wel 200 koeien tegelijkertijd in gemolken kunnen worden. Dit bedrijf maakt van het begin tot het eind de gehele carrousel. Het is een technisch bedrijf waar genoeg doorgroeimogelijkheden zijn. Ook denkt het bedrijf goed aan de gezondheid van haar werknemers, zo is er dagelijks vers fruit en kun je gebruik maken van de sportaccommodatie op locatie!

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau