Luba Uitzendbureau

Monteur luchtbehandeling - leerling

Details van de functie

Logo Over de functie

Samen met jouw collega?s ben jij verantwoordelijk voor reinigings- reconditionerings- en coatingswerkzaamheden van o.a. luchtkanalen en luchtbehandelingskasten. Dit doen jullie op locatie bij de klant, bijvoorbeeld op kantoor maar ook buiten. Heel af en toe wordt er in overleg in de avond of in het weekend gewerkt, uiteraard tegen een leuke vergoeding. In het begin hou jij je voornamelijk bezig met reinigingswerkzaamheden en het vervangen van filters onder toezicht van een projectengineer. Elke dag leer je een beetje bij, tot je het volledige takenpakket onder de knie hebt. En dan? Misschien groei je dan wel door tot projectengineer!

Over het bedrijf

Het bedrijf waar je komt te werken is gespecialiseerd in het optimaliseren van lucht- en waterkwaliteit. Het bedrijf bestaat uit verschillende divisies. Een divisie is verantwoordelijk voor luchtkwaliteit, een ander voor water en er is een internationale divisie. De opdrachtgevers bestaan voornamelijk uit installateurs, gebouwbeheerders en vastgoedeigenaren. Kwaliteit staat hoog in het vaandel en is een belangrijke basis voor de groei van het bedrijf. Binnen het bedrijf zijn er volop doorgroeimogelijkheden en er hangt een gezellige, informele sfeer. Collegialiteit en een groepsgevoel is kenmerkend voor dit bedrijf, daar pas jij natuurlijk goed bij!

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau