Luba Uitzendbureau

Productiemedewerker

  • Vacature
  • Noord-Holland
Heiloo
19 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Aan het begin van je dag kleed je je om in de kleedkamer en ga je naar de productievloer, nog even door de hygiŽnesluis en je bent er klaar voor. Op de schil- en schaafafdeling ga je de kazen klaar maken voor de productielijn. De kazen liggen klaar in de opslag en gaan naar de productievloer zodra deze nodig zijn. Jij schaaft de schil van de kazen en legt ze klaar voor de productie. Hier wordt de kaas verder verwerkt tot plakken naar de wens van de klant. Aan het einde van de lijn verpak je de klaargemaakte kaas in dozen. Dit werk doe je in een twee ploegen dienst in een koude omgeving. Je bent met het product bezig, dus een goede hygiŽne is van groot belang.

Over het bedrijf

Je komt te werken in een productiebedrijf. De fabriek in regio Alkmaar produceert kaas in verschillende vormen en maten voor onder andere de horeca. Het is van origine een familiebedrijf, deze gemoedelijke sfeer zie je nog steeds terug op de werkvloer.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau