Luba Uitzendbureau

Procesoperator

Details van de functie

Logo Over de functie

Als procesoperator draag je bij aan het productieproces isolatieplaten en dak-elementen. Voor het produceren van PIR-schuim werken ze bij dit bedrijf met 2 continue-lijnen waar chemische procestechniek de hoofdrol speelt. De productie van de geprefabriceerde dak-elementen en scharnierkappen doen we met een aantal CNC (hout)bewerkingsmachines. Samen met jouw collega's bedien je de machines en verhelp je eventuele storingen. We bieden jou een zelfstandige functie binnen een informeel productiebedrijf in de bouwsector. Je komt terecht in een hecht team waar plezier in je werk en ontwikkeling hoog in het vaandel staan.

Over het bedrijf

Je komt te werken in een bedrijf dat al vele jaren een begrip is in de bouwwereld en een grote Europese speler als het gaat om pasklare oplossingen voor alle isolatietoepassingen (isolatieplaten en zelfdragende dak-elementen).

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau