Luba Uitzendbureau

Magazijnmedewerker

Details van de functie

Logo Over de functie

Als magazijnmedewerker ben je verantwoordelijk voor de correcte ontvangst- en opslag van goederen en materialen. Je regelt het interne transport van productiemiddelen en materialen naar de verschillende afdelingen. Daarnaast haal je de producten op die klaar zijn en voer je diverse materialen af zoals onder andere pallets en plasticafval. Je laadt en lost vrachtwagens met de heftruck. Ook verricht je onderhoud aan de heftrucks en aan andere til- en transportmiddelen. Je zorgt dat je werkomgeving altijd schoon en opgeruimd is. Je werkt aan de hand van een planning samen in een klein team van vier medewerkers. Jullie zijn er samen verantwoordelijk voor dat de juiste middelen en materialen op tijd worden aangeleverd zodat de productie kan door lopen. Tot slot zorg je dat de orders die klaar zijn voor verzending op tijd in de laadruimte aanwezig zijn met de nodige documenten. Je werken in tweeploegendienst, waarbij je afwisselend de vroege dienst en de late dienst werkt.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever maakt verpakkingsmaterialen voor de farmaceutische industrie. Het is heel erg belangrijk dat zij nauwkeurig werken en alleen producten van de hoogste kwaliteit leveren. Dat doen ze samen, in hechte teams. De sfeer op de afdelingen en in het gehele bedrijf is erg goed. Ze staan echt voor elkaar klaar, zowel op het werk als daarbuiten en ze hebben een actieve personeelsvereniging die leuke activiteiten organiseert.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau