Luba Uitzendbureau

Transport medewerker

Details van de functie

Logo Over de functie

In deze functie als logistiek medewerker bij een transportbedrijf zorg jij ervoor dat alle pakketten op de juiste plek terecht komen. Jij bent samen met jouw collega's verantwoordelijk voor de juiste verwerking van de orders, groot en klein! Je komt terecht in een gezellig en hardwerkend team van ongeveer 10 tot 15 collega's waarmee je de 5-ploegendiensten afwisselt. Met behulp van de elektrische palletwagen rij jij door het magazijn en scan jij de juiste producten met een handscanner. Door alle producten op de juiste manier klaar te zetten en de retouren juist te verwerken, wordt alles juist opgeslagen en ben jij een belangrijke schakel in het logistieke proces!

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een grote logistieke dienstverlener. Tot haar klanten behoren onder andere grote en kleine fabrikanten, operators, retailers, verzekeraars, distributeurs en webshops. Het is een groeiende onderneming die op alle afdelingen een sterke klantfocus heeft. De werkomgeving is er zeer dynamisch, en teamwork staat centraal. Ze werken hier dag en nacht, de boel staat hier nooit stil en dat maakt het zo dynamisch.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau