Luba Uitzendbureau

Technisch medewerker

Details van de functie

Logo Over de functie

Op deze biologische waterzuivering zit je als technisch medewerker nooit stil. Je hoofdtaak is het bedienen en controleren van de waterzuivering- en stortgasinstallatie en de technische installatie op een afvalverwerkingssysteem nabij. Enerzijds werk je als operator in de productietechniek, anderzijds los je storingen op of voer je onderhoud uit aan elektrische schakelingen of pompen. Bij de afvalstromen worden monsters genomen om de kwaliteit en samenstelling te meten. Dit doe je in het lab. Zo ben je niet alleen buiten aan het werk, maar ook wel eens op kantoor. Dit doe je volgens een bepaald proces. Je ziet waar er onderhoud, inspecties en keuringen moeten gebeuren en plant deze in. Samen met drie collega's draai je mee in de consignatiedienst. En week per maand houd je 's avonds en in het weekend het proces in de gaten. Dit kan je gewoon op de bank doen, want dit kan via je computer! Als je signaleert dat jouw hulp op locatie nodig is, spring je in de auto en ben je er zo snel mogelijk.

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is een belangrijke speler op het gebied van duurzaam afval- en grondstoffenbeheer in Europa. De organisatie is in Nederland koploper op het gebied van compostering en vergisting van gft n groenafval. Doorgroei en opleiding is zeker belangrijk! Het is een grote organisatie maar de teams zijn klein. Zo tel jij!

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau