Luba Uitzendbureau

Zalmroker - leerling

  • Vacature
VMBO
  • Zuid-Holland
Krimpen aan de ijssel
22 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Als leerling zalmroker word jij vanaf dag 1 opgeleid tot volwaardig zalmroker. Je moet tegen wat rook kunnen maar jij kan op iedere verjaardag zeggen dat jij die lekkere zalm maakt die in de winkels liggen. Jouw werkdag is verschillend, zo maak jij de rookmachines schoon en doe jij nieuwe ladingen paling en zalm in de rookmachines. Deze machines stel jij optimaal af zodat de klanten de kwaliteit krijgen die zij gewend zijn. Het werk is fysiek best zwaar omdat je karren met vis moet verplaatsen. Fysiek zwaar werk is voor jou dus geen enkel probleem.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een zalm- en palingrokerij (zalm, forel, heilbot,paling) familiebedrijf sinds 1864. Klanten zijn onder andere Jumbo, horecabedrijven, Makro, Sligro, kleine buurtsupers en vishandelaren. Het bedrijf levert ook in ItaliŽ en Duitsland.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau