Luba Uitzendbureau

Assistent co÷rdinator

Details van de functie

Logo Over de functie

Als assistent co÷rdinator heb je, samen met de co÷rdinator, de dagelijkse leiding over jouw logistieke team, dat bestaat uit ongeveer 15 tot 20 hardwerkende collega's. Je bent daarbij verantwoordelijk voor alle voorkomende werkzaamheden op deze afdeling. Verantwoording leg je af aan jouw co÷rdinator.

Op jouw diensten organiseer jij het team naar het einddoel, zodat alle pakketten klaar staan voor de chauffeurs. Dan kunnen zij goed beginnen aan hun route. Dit doe je door realistische planningen te maken, aan te sturen, te monitoren en natuurlijk te motiveren. Bij werkoverleggen heb jij een stem en lever jij een bijdrage aan ideeŰn voor optimalisatie. Vervolg zorg jij ervoor dat dit juist wordt ge´mplementeerd in het team. Verder werk je mee in de uitvoering, je bent dus ook bezig met het ontvangen, verzendklaar maken en verzenden van goederen.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een grote logistieke dienstverlener. Tot haar klanten behoren o.a. grote en kleine fabrikanten, operators, retailers, verzekeraars, distributeurs en webshops. Het is een groeiende onderneming die op alle afdelingen een sterke klantfocus heeft. De werkomgeving is er zeer dynamisch, teamwork staat centraal.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau