Luba Uitzendbureau

Logistiek medewerker

  • Vacature
  • Zuid-Holland
Capelle aan de IJssel
25 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Om 07.00 uur start jij samen met je collega op en bespreekt de werkdag onder het genot van een kop koffie. Zoals het intern genoemd wordt, zorgen jullie ervoor dat de 'fijndistributie'/ de medische artikelen vanuit de vrachtwagen in het magazijn geplaatst worden. Daarna start je met het klaarzetten van de karren die je vervolgens naar de verschillende afdelingen brengt. Ook zorg jij ervoor dat er voldoende producten op voorraad zijn, en geef je door welke producten er besteld moeten worden. Kortom een afwisselende, zelfstandige baan waarbij je secuur te werk moet gaan. Jouw werkdag eindigt rond 11.30 uur.

Over het bedrijf

Dit bedrijf is een grote speler in de zorg. Het hoofdkantoor in Nederland zit in Capelle aan de IJssel, maar jouw werklocatie is het Oogziekenhuis Rotterdam, waarbij je met 2 directe collega's samenwerkt. In het ziekenhuis zorg jij er met je collega's voor dat de diverse goederen op juiste afdeling terecht komen.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau