Luba Uitzendbureau

Werkvoorbereider

  • Vacature
  • Noord-Holland
Aalsmeer
18 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Als werkvoorbereider ben jij een belangrijke schakel in het gehele proces. De projectleider en jij hebben veel verantwoordelijkheden en zorgen er gezamenlijk voor dat alles op volgens plan verloopt. Jij verzorgt onder andere de werktekeningen, je doet d einkoop en zorgt ervoor at de juiste onderdelen op het juiste moment aanwezig zijn. Op deze manier kan de werkplaats door en loopt het project volgens planning. Ook zorg je er in deze functie voor dat je klanten te woord staat en en onderdelen verkoopt aan ze. Bij de projecten horen ook tekeningen maken. Jij vindt het leuk om 2D of 3D te tekenen en met name door jouw ervaring in de bouw en techniek ben je hier bekend mee. Ook het gehele proces overzien, de juiste prioriteiten stellen en improviseren waar nodig zijn zaken waar jij ervaring mee hebt en daarom goed beheerst.

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is actief in de bouw van kweekkassen, woningen, bedrijfsgebouwen en aanverwante projecten. Het is een modern bedrijf waar een leuke sfeer heerst op de werkvloer. Er wordt hard gewerkt maar er is altijd ruimte voor een lolletje.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau