Luba Uitzendbureau

Assemblage medewerker elektronica

  • Vacature
VMBO
  • Zuid-Holland
Sassenheim
17 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Als medewerker op de werkplaats, houdt je bezig met zeer afwisselende werkzaamheden. Jij hebt een passie voor het assembleren van mechanische halffabrikaten en volledige aandrijvingen. Daarnaast ben jij doorgaans bezig met het modificeren van elektromotoren en andere aandrijftechnische componenten. Ook houdt jij je bezig met het testen, inspecteren en/of repareren van producten.

Over het bedrijf

Dit bedrijf is gespecialiseerd in de aandrijftechniek in de breedste zin van het woord. Ze zijn een totaalleverancier van onder meer elektromotoren, tandwielkasten en frequentieomvormers. Het bedrijf levert met name aan de voedingsmiddelenindustrie, verpakkingsindustrie, transport en farmacie. De organisatie is continue in beweging, waarbij initiatieven tot verdere ontplooiing worden ondersteund!

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau