Luba Uitzendbureau

Commercieel administratief medewerker

Details van de functie

Logo Over de functie

Voor jouw nieuwe werkgever zijn wij op zoek naar een enthousiaste commerciŽle binnendienst medewerker. Jij zal je voornamelijk bezig houden met (telefonisch) relatiebeheer. Denk hierbij aan telefonisch contact met klanten waarbij jij vragen beantwoord met betrekking tot verkoop, product specificaties en het maken/afronden van afspraken. Naast deze werkzaamheden zal jij je ook bezig houden met commercieel administratieve taken, het opstellen van offertes, behandelen van de klantaanvragen, bedenken en uitwerken van verkoopacties in teamverband en je onderhoudt het CRM systeem.

De functie is fulltime, van maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur.

Jij als ideale kandidaat hebt al enige ervaring opgedaan binnen een administratieve omgeving en het liefst zelfs een commerciŽle omgeving. Als persoon werk jij graag in een informele omgeving en jij werkt secuur. Alle afspraken die jij maakt met jouw relaties kom jij ook altijd na.

Bij goed functioneren kan je na het uitzendtermijn direct in dienst bij jouw nieuwe werkgever.

Over het bedrijf

Deze organisatie staat voor innovatie in de transportsector en automotive. Al ruim 60 jaar is het bedrijf actief en heeft een groot aandeel binnen deze sector. Binnen deze organisatie heerst een informele sfeer.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau