Luba Uitzendbureau

Onderhoudsmonteur - leerling

  • Vacature
VMBO
  • Zuid-Holland
Rotterdam
21 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

In deze functie als (leerling) onderhoudsmonteur werk je aan het repareren en reviseren (controleren en eventueel corrigeren) van motoren en compressoren van diverse machines. Je zal ingewerkt en opgeleid worden en met deze opgedane kennis klaargestoomd als onderhoudsmonteur. Ben jij leergierig, heb je enige laservaring (pre) en ga jij altijd door om tot de juiste oplossing te komen, dan gaan wij graag in gesprek met jou.

Deze werkzaamheden zal jij samen met je collega's van de werkplaats uitvoeren, waardoor je de juiste begeleiding krijgt.

Over het bedrijf

Deze organisatie is een grote speler binnen de koeltechniek industrie en is gevestigd op de Maasvlakte in Rotterdam. In de essentie zorgt deze organisatie ervoor dat Reefer containers altijd in uitstekende staat verkeren. Het maakt niet uit of dit op het gebied is van het monitoren van containers die beladen zijn, het dagelijks onderhoud of elektronica reparaties aan de reefers. Binnen deze organisatie hangt een ontspannen sfeer waar er hard gewerkt wordt, maar ook ruimte is voor een grapje onderling. Zelfontwikkeling hebben zij hoog in het vaandel staan.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau