Luba Uitzendbureau

Procesoperator - leerling

Details van de functie

Logo Over de functie

Als procesoperator bedien je de apparatuur, maar als er iets misgaat, is het aan jou om het productieproces bij te sturen en storingen te verhelpen. Ook zorg je ervoor dat de machines goed onderhouden zijn en blijven. Recent heeft het bedrijf een nieuwe machine aangeschaft. Jij leert de nieuwe machine kennen van A tot Z en weet straks als geen ander hoe je die machine het beste kan bedienen! Naast jouw eigen machine ga je ook nog 2 andere machines bedienen om de productie in beweging te houden. We bieden een éénjarige opleiding aan op mbo-niveau 2 of mbo-niveau 3 tot operator.

Binnen dit bedrijf zijn er in de productie twee afdelingen, namelijk Vloeibaar en Vast. Jij komt te werken op de afdeling Vast. Hier worden de vaste producten gemaakt zoals tabletten. Je werkt 4 dagen op de afdeling Vast en je volgt 1 dag digitale lessen.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is expert op het gebied van het ontwikkelen, produceren en verpakken van voedingssupplementen. Het is een onderneming die zich toelegt op research, ontwikkeling, productie en distributie van voedingssupplementen, nutraceuticals, sportvoeding, cosmetische producten, natuurgeneesmiddelen (homeopathie en phytotherapie/kruidenpreparaten).

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau