Luba Uitzendbureau

Werkvoorbereider assemblage

  • Vacature
  • Noord-Holland
Amsterdam
26 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Als werkvoorbereider ben jij een belangrijke schakel van het productie proces. Jij zorgt er voor dat alle werkzaamheden worden voorbereid naar de wens van de klantorder of tekening. Er staan diverse machines tot je beschikking om dat te kunnen realiseren. Na het voorbereidende werk gaat het product naar de afdeling Assemblage waar de productiemedewerkers het assembleren van de Slangassemblies verder oppakken.
Dit bedrijf streeft naar een optimale productiviteit en kwaliteit binnen de gestelde normen. Jij zal rechtstreeks rapporteren aan de voorman van de afdeling assemblage, je hebt dan ook nauw contact met je collega's om zo het werk in goede orde af te kunnen leveren. De werkzaamheden bestaan uit het bedienen en instellen van de machines, het voorbereidende werk verrichten voor de slangassemblies en daarnaast zul je ten alle tijden je machines en werkplek schoonhouden.

Wat belangrijk is is dat je let op de juistheid van de materialen en registreert welke materialen zijn verbruikt en dat je je houdt aan de gestelde kwaliteitseisen. Bij dit bedrijf werken ze met Normtijden dus het is belangrijk dat je tegen een beetje tijdsdruk kan. Na de inwerkperiode kan je ook nog opgeleid worden tot draaien en het monteren van de Marine Assemblies

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever levert al meer dan 75 jaar specialistische slangen, leidingen en systemen voor het beschermen van elektrische kabels en het transporteren van vloeistoffen en gassen. Met een breed scala aan speciaal ontworpen en ontwikkelde producten en een professioneel verkoop- en ondersteuningsteam, zijn zij er trots op een betrouwbare partner te zijn voor hun klanten in vele industrieŽn

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau