Luba Uitzendbureau

Allround medewerker groothandel

Details van de functie

Logo Over de functie

Als allround medewerker ben je verantwoordelijk voor het reilen en zeilen in jouw winkel. Interactie met klanten en (licht) logistiek werk behoren in deze functie tot jouw kerntaken. Je zorgt ervoor dat de winkel er netjes uitziet en dat de voorraad op orde is. Je begroet de klanten die binnenkomen, checkt of je ze ergens mee kunt helpen en adviseert je klanten waar nodig. Wanneer je klant al zijn spullen heeft help je met het afrekenen en handel je de verkoop netjes af. Jouw werkdag begint om 7:45 uur en je start gezamenlijk met ongeveer 3 collega's op. Om 17:00 uur tel je de kassa, doe je de bestellingen en sluit je winkel pas af als je klaar bent voor de volgende dag.

Over het bedrijf

Tevreden gasten, dat is waar het om draait in de horeca. Naast smaakvol eten met kwalitatieve ingrediŽnten, verwachten gasten een eerlijke prijs. Dit is ook precies waar het binnen dit bedrijf om draait. Een tevreden klant die terugkomt. Momenteel heeft dit bedrijf 6 vestigingen in Nederland, 3 vestigingen in Duitsland en de intentie om verder uit te breiden binnen Nederland. Omdat dit bedrijf flink aan het groeien is, biedt dit voor jou ook kansen. Je begint als allround medewerker met uitzicht op een vast dienstverband en doorgroeimogelijkheden tot vestigingsmanager. Als vestigingsmanager ben je nog steeds verantwoordelijk voor de winkel, maar ga je bijvoorbeeld ook klanten bezoeken en inschrijven en onderhoud je direct contact met je rayonmanager. De sfeer op de werkvloer is gemoedelijk gezellig.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau