Luba Uitzendbureau

Orderpicker

  • Vacature
  • Zuid-Holland
Katwijk
25 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Jij zorgt er samen met 2 collega's voor dat het magazijn op orde is, dat de orders verzameld worden en klaar worden gezet voor de afdeling transport. Daarnaast verdeel je de binnengekomen goederen in de daarvoor bestemde stellingen. Het gaat om onderdelen van luchtkanalen, je werkt met grote en kleine onderdelen. Het is belangrijk dat je nauwkeurig werkt, omdat je collega's op locatie de luchtkanalen plaatsen en afhankelijk zijn van de goede onderdelen.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar je komt te werken zorgt voor meerdere oplossingen voor lucht. Schone lucht om in te werken of om te produceren in een optimaal binnenklimaat. De afdelingen binnen dit bedrijf ontwikkelen, ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden de luchttechnische infrastructuur voor bedrijven. Op iedere plek, binnen of buiten, overal ter wereld. Er hangt een informele sfeer en er is ontwikkeling mogelijk binnen het bedrijf.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau