Luba Uitzendbureau

Magazijnmedewerker

Details van de functie

Logo Over de functie

Samen met jouw collega?s ga je er voor zorgen dat alles in het magazijn op rolletjes verloopt. Jouw werkdag is geen dag hetzelfde. Jij bent voornamelijk bezig met het ontvangen van inkomende goederen, het verwerken/registeren van de goederen, picken van de benodigde orders, controleren van de uitgaande goederen a.d.h.v. pakbonnen en het vervolgens gereed maken van de gehele order. Daarnaast zorg jij uiteraard dat de werkplek netjes is opgeruimd.

Over het bedrijf

Denk je aan onderdelen voor in de techniek? Dan denk je aan dit bedrijf! Het is niet alleen actief in Nederland maar ook nog in Duitsland, Spanje, BelgiŽ en RoemeniŽ. Het bedrijf zorgt ervoor dat ieder technische bedrijf in heel de EU kan blijven draaien. En weetje wat het mooie is van dit bedrijf? Het is ondanks zijn grootte nog steeds een familie bedrijf. Samen met ongeveer 500 collega?s zorg je er voor dat het bedrijf blijft groeien! Word jij lid van deze familie?

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau