Luba Uitzendbureau

Werkvoorbereider inrichting openbare ruimte

  • Vacature
  • Zuid-Holland
Oud Ade
26 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

In de rol van werkvoorbereider bij dit bedrijf ben je de alleskunner die zich bezig houdt met de voorbereidingen die jouw collega's in de buitendienst nodig hebben om hun werk goed uit te kunnen voeren. Dat houdt dus in dat je met jouw technische achtergrond calculaties maakt in specifieke programma's (zoals Ibis software). Maar ook bepaal je de benodigde materialen, zoek je contact met toeleveranciers en plan je wat je wanneer nodig hebt, op welke locaties. Je zit in deze functie met één andere FTE en hebt dus altijd iemand om op terug te vallen, al is het in dit familiebedrijf zo dat er meerdere duizendpoten rondlopen die jou en elkaar helpen alles voor elkaar te krijgen. Werken onder druk en alles geven is hier dagelijkse kost, maar dat doe je dan ook samen.

Over het bedrijf

Jouw mogelijke nieuwe werkgever is typisch een familiebedrijf, gevestigd in Oude Ade, wat met de tijd is meegegaan. Werkzaam in de civiele techniek; grond- wegen- en waterbouw, is dit gezellige en kleinschalige bedrijf in het groen. Met zo'n 10 collega's in de binnendienst is dit bedrijf sinds 2014 werkzaam in een splinternieuw kantoor. Een ideale locatie om ook met de 40 collega's in de buitendienst op te starten, of een vrijmibo mee te maken. Het bedrijf is groot geworden in het waterschap en de civiele techniek, maar is nu echt aan het groeien als aannemersbedrijf.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau