Luba Uitzendbureau

Monteur hekwerken - junior

  • Vacature
  • Zuid-Holland
Hazerswoude-Dorp
17 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Je werkdag begint om 06.15 uur. Dan doe je samen met je collega?s en bakje koffie of thee en vertrek je om 06.30 uur samen met een ervaren monteur naar je eerste klant. Daar ga je hek- en bouwwerken plaatsen. Jij houdt van aanpakken, want je gaat veel tillen en gaten graven. Je haalt elke dag een goede frisse neus, want je werkt elke dag heerlijk in de open buitenlucht. Jij bent de contactpersoon ter plaatse tussen de klant en het bedrijf. Je staat klanten netjes te woord, beantwoordt eventuele vragen of verwijst hen door naar de ervaren monteur. Jouw werkdagen zijn maandag tot en met vrijdag van 06.30 ? 16.00 uur. Af en toe kan er overgewerkt worden. Hier heb jij geen problemen mee. Bij goed functioneren kan je uiteindelijk op vast contract komen bij je nieuwe werkgever.

Over het bedrijf

Hekwerken plaatsen en maken. Dat is waar het bedrijf zich mee bezig houdt. Zij bieden een kindveilige omgeving door het plaatsen van hekwerken of ze kunnen ook prima een huis beveiligen tegen inbraak met het hekwerk dat zijn plaatsen. Het team bestaat uit 15 mensen. Waarvan 4 medewerkers het werk aansturen vanuit kantoor. De overige medewerkers werken in de buitendienst. Er heerst een open sfeer waar op zijn tijd een grapje wordt gemaakt. Als medewerker heb jij met verschillende klanten contact. Van bedrijven tot particulieren. Ieder met een andere aanpak.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau