Luba Uitzendbureau

Kwaliteitsmedewerker Elektrotechniek

Details van de functie

Logo Over de functie

Met een klein team ben je verantwoordelijk voor de eigen ontworpen en geproduceerde PCB's. Je zal een visuele inspectie gaan uitvoeren op alle producten. Daarnaast zorg je ervoor dat alle functies op deze printplaten werken door tests af te nemen. Hiermee geef je een 100% garantie af van een werkende PCB. Wanneer een deel van de PCB's niet werkt zal je zelf een reparatie uit moeten voeren volgens de IPC regels. Met jouw soldeer vaardigheden en kennis van SMD componenten vind je gemakkelijk de juiste oplossing. Als kwaliteitsmedewerker heb je de verantwoordelijkheid voor alle eindproducten voordat ze naar de klanten gestuurd worden, waarbij je door jouw inspectie zorgt dat het product aan alle vereiste certificeringen voldoet.

Over het bedrijf

Je nieuwe werkgever is een ervaren speler in de technische branche. Ze fabriceren en leveren complete oplossingen voor scheepsautomatisering. In de afgelopen jaren hebben ze hun productlijn uitgebreid met elektrische aandrijvingen en opslag van energie om zo hun toewijding aan milieuvriendelijke voorstuwing te tonen. Met veel internationale klanten spelen zij een belangrijke rol in deze branche. Met een hoofdkantoor in Leiderdorp waar zowel de ontwikkeling als de productie gevestigd is.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau