Luba Uitzendbureau

Productiemedewerker gordijnatelier

  • Vacature
  • Noord-Holland
Purmerend
26 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Deins jij niet terug voor een verantwoordelijke functie waarbij jij bij het productiewerk in een gordijnenatelier verantwoordelijk bent voor het knippen en naaien van gordijnen op de juiste hoogte? De meeste tijd besteed je in de productieruimte waar je voornamelijk met de stoffen voor gordijen/vouwgordijnen werkt. Jij zal verantwoordelijk zijn voor het afknippen en het nameten van de gordijnen op de juiste hoogte en het naaien. Dit is een allround functie en het is dus belangrijk dat je secuur te werk kan gaan. Voor het knippen en meten van de gordijnen maak je gebruik van speciale meet- en snijmachines.

Over het bedrijf

Dit bedrijf maakt gordijnen voor particulieren in opdracht van woninginrichters, binnenhuisarchitecten en grootwinkelbedrijven zoals bijvoorbeeld de Hema. Het bedrijf zit sinds 1,5 jaar in een spiksplinternieuw pand in Wormerveer. Dus als jij aan de slag gaat heb je alleen het beste en het nieuwste van het nieuwste!

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau