Vecht en IJssel

Verzorgende IG

  • Vacature
MBO
  • Utrecht
Utrecht
9 augustus 2021
30 september 2021

Details van de functie

Logo Vecht en IJssel ǀ Lieven de Key
Vecht en IJssel biedt persoonsgerichte en professionele zorg aan kwetsbare ouderen in de regio Utrecht. Op 4 woon-zorgcentra en in de wijk zetten onze betrokken medewerkers en vrijwilligers zich in voor het welbevinden van onze oudere cliŽnten. Lieven de Key is een kleinschalige woonomgeving voor een kleine groep oudere bewoners met dementie en psychiatrie. Voor de bewoners is het kleinschalig wonen een prettige en vertrouwde omgeving. Het welbevinden van onze bewoners staat voorop. Samen met cliŽnten, medewerkers, mantelzorgers en vele vrijwilligers, creŽren we in de woningen een huishouden dat zo 'normaal mogelijk' is, met vertrouwde elementen als samen koken en eten, muziek maken en familie en vrienden ontvangen.
Voor onze locatie Lieven de Key zijn wij op zoek naar een verzorgende IG voor 20 tot 32 uur per week.

Jij hebt uiteraard jouw diploma Verzorgende IG niveau 3. Wat wij belangrijk vinden is dat jij ervaring hebt in de ouderenzorg en dat jij bewust voor Vecht en IJssel kiest. Werken in de zorg is een keuze die jij met je hart en met lef hebt gemaakt.

Arbeidsvoorwaarden
Wij starten met een tijdelijk contract. Zijn we na afloop beiden tevreden, dan geven we jou graag een vaste aanstelling. We belonen conform cao VVT FWG 35 en hebben goede secundaire voorwaarden zoals:
ē collectieve ziektekostenverzekering
ē eindejaarsuitkering
ē uitstekende pensioenregeling
ē scholingsbudget voor jouw ontwikkeling
ē uitgebreide werkkostenregeling zodat je bijvoorbeeld met korting naar de sportschool kunt of goedkoop een fiets of laptop kunt aanschaffen
Wij zijn een organisatie waar iedereen elkaar kent, waar je zelfstandig kunt werken en waar ruimte is voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Je werkt met kwetsbare cliŽnten, dat maakt jouw werk zo waardevol. Persoonlijk contact en professionele zorg staan daarbij voorop. Zo zorg jij ervoor dat onze cliŽnten zich gehoord en gezien voelen. Ligt jouw hart bij de zorg? En werk jij graag in een kleine en persoonlijke omgeving in een vast team? Dan zit je goed bij Vecht en IJssel.

Solliciteren
Onze cliŽnten kijken er naar uit om jou te ontmoeten. Klik op de sollicitatiebutton en laat hen niet langer wachten.
Zodra wij jouw sollicitatie binnen hebben nemen wij contact met jou op. Heb je nog vragen, bel of app met onze recruiter Esther Gillieron [klik hier voor het telefoonnummer] , mailen mag ook [stuur een e-mail]

De aanvraag Verklaring omtrent het gedrag (VOG) en het navragen van referenties, maken onderdeel uit van deze selectieprocedure.
Vecht en IJssel hecht veel waarde aan jouw privacy. In onze privacyverklaring kun je lezen hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens.
Onze privacyverklaring kun je lezen via: vechtenijssel.recruitee.com/privacy-policy
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
per e-mail, stuur een e-mail
Contactpersoon:
Esther Gillieron
E-mailadres:

Sollicitatieformulier

Vul hieronder jouw gegevens in. (velden met een * zijn verplicht)

Bladeren…

Let op! Plaats je reactie en voeg je CV-bestand toe, bedrijven stellen dit zeer op prijs.
(Bestand dient niet groter te zijn dan 2MB)

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door Vecht en IJssel gebruikt om jouw sollicitatie te kunnen beantwoorden;
  • Indien gewenst mag het bedrijf waar ik mijn sollicitatie naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van informatie te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze sollicitatie te plaatsen;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.