Aktiesport B.V.

Category Planner @ Perry & Aktiesport!

 • Vast contract
HBO
 • Noord-Holland
Aalsmeer
9 augustus 2021

Details van de functie

Logo Aktiesport maakt samen met Perry deel uit van Sports Unlimited Retail (SUR) en richten zich beide op de verkoop van Sports & Adventure producten met een lifestyle vertaling. Het zijn twee sterke retailformules die verder gaan, waar andere sportretailers stilstaan! SUR is sinds 1 juli 2021 onderdeel van de Iberian Sports Retail Group. ISRG is één van de belangrijkste en grootste sportretailers van Europa met meer dan 350 vestigingen in Spanje en Portugal onder de naam Sprinter en Sportzone. De JD Sports winkels in Spanje en Portugal vallen eveneens onder ISRG. In totaal heeft ISRG meer dan 6.000 medewerkers. Zowel SUR als ISRG heeft een duidelijke uitgesproken ambitie om de beste te zijn. Samen bundelen we onze krachten om de markt te veroveren! Als organisatie staan wij voor de volgende kernwaarden: klantgericht, resultaatgericht, discipline, samenwerken, luisteren en energie. Daarnaast is diversiteit en gelijkheid in onze organisatie erg belangrijk. Wij geloven dat je pas echt jezelf kan zijn en je talenten optimaal kan benutten zodra je in een veilige omgeving bent en met respect behandeld wordt, ongeacht onze verschillen. Iedereen is welkom in onze winkels, op kantoor, bij onze evenementen en natuurlijk online!
?Because we believe there is only one world, one life and one body that makes you feel fantastic!?
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Een integriteitscontrole via het waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Functiebeschrijving

Jij bent een zelfstandige, analytisch en cijfermatig sterke Category Planner met goede communicatie skills, die er van houdt om in een dynamische omgeving te werken en elke dag weer het beste uit zichzelf en het Category team wil halen. Als Category Planner ben je samen met het Category team verantwoordelijk voor het opstellen van het sales en assortimentsplan, bewaken van het OTB plan, het analyseren van de verkoopresultaten en het in-season management van je eigen categorieën. Verder ben je verantwoordelijk voor:

 • Realiseren van jaarlijkse doelstelling t.a.v. product beschikbaarheid volgens optimale merk- en productmix, zodat verkoopdoelstellingen worden behaald

 • (jaar)plannen en budgetten;

 • Het verzorgen van prognoses, analyses en rapportages op het gebied van stockratio's, OTB, omzet, marges en markdowns;

 • Wekelijkse intake planning richting de leverancier;

 • Aanspreekpunt voor een aantal vaste leveranciers;

 • Het signaleren en inspelen op commerciële kansen;

 • Eventuele projecten naast de dagelijkse werkzaamheden.Functie-eisen

Een breed takenpakket, een bijzonder plezierige werksfeer en enthousiaste en gedreven collega's. Het is de ideale baan met veel eigen verantwoordelijkheid als je toe bent aan een stap in je carrière en past binnen onze dynamische wereld. Naast een prima salaris ontvang je uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals personeelskorting, bedrijfsfitness en diverse personeelsvoorzieningen.

Arbeidsvoorwaarden

Als Category Planner bij Aktiesport & Perry ben je een teamspeler en beschik je over:

 • Een afgeronde hbo-opleiding in de commerciële richting, bijvoorbeeld: Sport en Economie, Retail management etc.;

 • Minimaal 2 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie;

 • Cijfermatig en analytisch sterk en beschik je over optimale kennis op het gebied van Excel en Microsoft Office pakket;

 • Kennis van ERP pakketten en data analyse platforms, PFA en Qlik Sense zijn een pre;

 • Affiniteit met sport;

 • Fulltime beschikbaar en flexibel tijdens piek momenten in het seizoen.

Daarnaast toon je veel initiatief, ben je leergierig, commercieel, zorgvuldig, flexibel en kun je improviseren.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Aktiesport B.V.