Luba Uitzendbureau

Magazijnmedewerker

Details van de functie

Logo Over de functie

Binnen de logistieke afdeling is geen een dag hetzelfde vooral niet op de afdeling van inkomende goederen. Jij bent verantwoordelijk voor de ontvangst, controle en registratie van de goederen die worden geleverd. Jouw functie is ontzettend dynamisch omdat je samen met een team verantwoordelijk bent voor het logistieke proces van a tot z. Je begint in de ochtend rustig met een bak koffie/thee en voordat je het weet staan er enkele chauffeurs voor je neus. Je kletst even bij want het zijn altijd bekende gezichten die voorbij komen. Je komt erachter dat er een pakket ontbreekt want de aantallen staan nauwkeurig in de computer, geen paniek want jij geeft dit direct door aan jouw leidinggevende en dit gaan ze direct oppakken! Het is alweer 18:00 uur en de dag zit erop en jij bent trots vandaag! Ondanks dat het een hectische dag is geweest heb jij alle goederen ingeboekt en gecontroleerd, alles is netjes afgetekend en de chauffeurs zijn weer op pad. Je brengt nog even snel een pakket met de heftruck naar de juiste stelling in het magazijn en dan is het tijd om lekker naar huis te gaan. Morgen weer nieuwe ronde, nieuwe kansen!

Over het bedrijf

Dit bedrijf is in 1971 gestart als eenmanszaak maar al gauw zijn ze een grote speler geworden in de industriŽle sector. Personeel is ontzettend belangrijk en ze willen graag mensen in dienst voor de langere tijd. Je kan hier aan de slag in de productie en doorgroeien naar een kantoorfunctie of als techneut. Alles is mogelijk als jij maar bereid bent om er hard voor te werken! Aan sfeer ligt het niet bij dit bedrijf! Zo organiseren ze jaarlijks voetbaltoernooien, leuke reisjes met de afdeling en uiteraard barbecues in de zomertijd. Je kunt ook punten opsparen om uiteindelijk een betaalde cursus te volgen via hun eigen academie. Ze zijn aangesloten bij een partij die allerlei cursussen en opleidingen kan bieden aan personeel.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau