Luba Uitzendbureau

Medewerker Expeditie

Details van de functie

Logo Over de functie

Als medewerker op de afdeling expeditie ben jij verantwoordelijk voor het distributieproces. Samen met jouw collega's zorg je voor een kwalitatief goed verloop van het gehele proces en dit is heel belangrijk omdat jij voor een groothandel gespecialiseerd in de gezondheidszorg komt te werken. Nauwkeurigheid staat jou op het lijf geschreven! In deze functie werk je in twee ploegendienst of in de nachtdienst, gedurende de avond worden de goederen namelijk geleverd. Jouw taken bestaan voornamelijk uit het laden en lossen van de goederen, het indelen en op orde houden van het magazijn en het besturen van de reachtruck.

Over het bedrijf

Je komt te werken bij een logistiek dienstverlener die vanuit Nederland de gehele Benelux en zelfs ook wereldwijd medicijnen en medische instrumenten levert aan verschillende klanten. Daarbij verzorgen ze ook de opslag voor verschillende klanten. Op dit moment zijn ze erg aan het groeien, en ook in deze groei ligt de focus op het zijn van een veilige en betrouwbare partner voor hun klanten.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau