Luba Uitzendbureau

Commercieel Medewerker Binnendienst

Details van de functie

Logo Over de functie

Als Commercieel Medewerker Binnendienst ben je het aanspreekpunt voor de klanten in de Offshore en Maritieme industrie. Je bent bereid om de vragen van de klanten te beantwoorden en je vindt het een uitdaging om samen met de klanten op zoek te gaan naar de beste uitkomst. Je geeft adviezen bij vragen over certificaten, cursussen en trainingen. Daarnaast sta je de klanten ook te woord bij alles rondom de trainingen, denk aan het regelen van hotels, taxi?s en medische keuringen. In deze functie is het belangrijk dat je snel maar ook nauwkeurig aan het werk gaat. Je staat de klanten telefonisch of via de mail te woord, het is daarom belangrijk om goed te kunnen schakelen en flexibel te zijn. Daarnaast ben je representatief, stressbestendig en heb je een verantwoordelijkheidsgevoel.

Leuke extra: bij het begin van de baan mag je een training bijwonen zodat je precies weet wat de cursisten doormaken op zo?n training.

Over het bedrijf

Je toekomstige werkgever is veiligheidstrainingcentrum voor Offshore trainingen, Wind trainingen, Maritieme trainingen en Industrietrainingen. Met deze trainingen worden er mensen klaargestoomd om te kunnen werken en/of wonen op schepen en boorplatformen. Je komt te werken in een jong en klein team waar iedereen het beste uit elkaar wil halen.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau