Luba Uitzendbureau

Monteur - leerling

Details van de functie

Logo Over de functie

Het gaat nu echt gebeuren want vandaag is jouw eerste dag als leerling monteur! Je hebt 2 rechterhanden dat weet je al sinds jij als kleine dreumes aan het sleutelen was met Lego, maar het blijft altijd spannend een eerste dag. Vandaag ga je naar een klant in Zwolle met jouw collega. Er is een storing want het pompsysteem werkt niet meer en dat is lastig voor de klant uiteraard. Na enkele minuten komen jullie er snel achter dat de slang en het spuitpistool is verstopt. Je krijgt instructies om het spuitpistool schoon te maken en je maakt een aantekening op de werkbon; wat is de oorzaak van de storing en hoe heb jij het opgelost. Zo hť, dat was veel makkelijker dan jij had gedacht! De volgende klant in Zwolle wacht op jullie dus eerst even een koffie pakken bij de tankstation en daarna richting een nieuw avontuur in Zwolle.

Na enige tijd heb jij meer kennis en ervaring opgedaan en mag je eindelijk ingezet worden voor een groot project voor Hitachi. Jij hebt hier enorm veel zin in want hier zit ook een reis bij naar Japan. Je hebt van een andere collega gehoord dat er dit jaar nog 5 bezoeken in het buitenland staan gepland. Jij weet genoeg, dit is een toffe baan!

Over het bedrijf

Dit bedrijf is in 1971 gestart als eenmanszaak maar al gauw zijn ze een grote speler geworden in de industriŽle sector. Personeel is ontzettend belangrijk en ze willen graag mensen in dienst voor de langere tijd. Je kan hier aan de slag in de productie en doorgroeien naar een kantoorfunctie of als techneut. Alles is mogelijk als jij maar bereid bent om er hard voor te werken! Aan sfeer ligt het niet bij dit bedrijf! Zo organiseren ze jaarlijks voetbaltoernooien, leuke reisjes met de afdeling en uiteraard barbecues in de zomertijd. Je kunt ook punten opsparen om uiteindelijk een betaalde cursus te volgen via hun eigen academie. Ze zijn aangesloten bij een partij die allerlei cursussen en opleidingen kan bieden aan personeel.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau