Luba Uitzendbureau

Vak technicus C

  • Vacature
  • Noord-Holland
Velsen
25 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Met jouw team van 15 man ben je in de ovenhuizen verantwoordelijk voor het onderhoud aan het gotenstelsel waar ijzer doorheen tapt. De hoogovens worden bevoorraad door de ertsvoorbereiding, smelten de grondstoffen en versturen het vloeibaar ijzer naar de staalfabriek. Elke ochtend start je met een bespreking om acties en oplossingen voor die dag door te nemen met elkaar. Na de ochtendbespreking kun je aan de slag! Je zult nauwkeurige sloopwerkzaamheden met een grote graaf-machine uitvoeren daarnaast ga je goten bekisten en volgieten en doe je reparaties aan hete goten. Dit doe je met behulp van een heftruck, een kleine shovel en een kleine graafmachine.

Het is belangrijk werk want dankzij jou kan de productie doorgaan. Je voert onderhoud uit volgens documentatie en vakkennis op te doen van vuurvast keramiek. Bij storingen aan het gotenstelsel repareer jij het en ben je continue bezig met het voorkomen van deze storingen.

Over het bedrijf

Jouw werkplek is een van de grootste staalproducenten van heel Europa. Ze produceren bewerken en distribueren jaarlijks 18 miljoen ton hoogwaardig staal voor producenten in bijvoorbeeld de bouw, automobielindustrie, verpakkingssector en de lucht -en ruimtevaartindustrie.

Niet voor niets is jouw werkgever een van de beste industriŽle werkgevers van Nederland. Er heerst een menselijk en sociale cultuur en er zijn genoeg doorgroeimogelijkheden en persoonlijke begeleiding.
Binnen dit bedrijf werken er ongeveer 21.000 medewerker over heel Europa waarvan 10.000 in Nederland.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau