Luba Uitzendbureau

Logistiek Medewerker Haven

Details van de functie

Logo Over de functie

Bij dit mooie en internationaal opererende bedrijf ga jij aan de slag in de haven en op de kade. Samen met jouw collega's zorgen jullie ervoor dat alle materialen in de schepen worden geladen. Daarnaast dragen jullie er zorg voor dat alle materialen op hun plek blijven wanneer het schip verschillende weersomstandigheden trotseert. Jij gaat dus aan de slag op het land maar ook in het ruim van het schip. Hier moet je natuurlijk geen probleem mee hebben! Daarnaast ga je met grote machines werken. Denk hierbij aan een grote heftruck, een wagonduwer of een transloc.

Het staal wordt deels via de weg en spoor maar ook voor een groot deel via schepen vervoerd naar onze klanten. Plakken en rollen staal worden via binnenvaartschepen maar ook via grote zeeschepen verscheept naar binnen en buitenland. In de binnenhaven van Tata en hun buitenkade help jij dit materiaal in het ruim te laden maar ook zorg je ervoor met je collega?s dat het goed vastzit in het ruim om bestendig te zijn tegen de diverse weersomstandigheden op zee. Daarnaast wordt je ingezet in de magazijnen van de fabriekshallen om er voor te zorgen dat de materialen op het juiste moment en op de juiste manier intern en extern verzonden kunnen worden.

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is de grootste werkgever van de IJmond en de staalproducent van Nederland. Binnen het bedrijf zijn er veel verschillende afdelingen en jij gaat aan de slag bij On Site Logistics . Hier werken ongeveer 500 mensen, weer onderverdeeld over 4 afdelingen.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau