Luba Uitzendbureau

Verdeler

Details van de functie

Logo Over de functie

Dit bedrijf koopt planten en bloemen in op de bloemenveiling. Vervolgens worden deze op dinsdag en woensdag geleverd, op maandag krijg je de planning voor die week. Bij binnenkomst is het jouw taak om deze bloemen en planten te herverdelen. Je rijdt met een kar vol bloemen en planten door de paden en stopt bij de klant die een bepaalde order heeft geplaatst. Jij zorgt er vervolgens voor dat de juiste order per klant op de juiste kar terecht komt. Je werkdag is klaar wanneer het werk af is.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een exportbedrijf van planten gevestigd in Aalsmeer. Zij leveren planten aan tuincentra in Frankrijk, ItaliŽ, het Verenigd Koninkrijk en de Duitstalige landen. De pijlers van onze organisatie zijn producten van topkwaliteit, optimale service en duurzame relaties met onze klanten en leveranciers. Jij gaat aan de slag in een gezellig familiebedrijf waar hard wordt gewerkt. Teamspirit staat hoog in het vaandel. Je werkt in dit bedrijf dan ook met behulpzame collega?s die altijd inspringen waar nodig is. Dit wordt ook van jou verwacht.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau