Luba Uitzendbureau

Teamleider Logistiek

Details van de functie

Logo Over de functie

Als Teamleider Logistiek stuur je de dagelijkse operatie aan in het warehouse en werk je voor een belangrijk deel mee in de operatie. Dit doe je samen met een collega teamleider, waarbij ieder leiding geeft aan 10 tot 12 medewerkers. Je bewaakt de productiviteit en kwaliteit van het werk, maar hebt zeker ook aandacht voor medewerkers en een prettige werksfeer, je kunt met verschillende type personen omgaan. Je neemt verantwoordelijkheid, kunt anderen overtuigen en neemt initiatief in het optimaliseren van processen. Er wordt momenteel gewerkt aan een verbetering van de automatisering, die begin volgend jaar geļmplementeerd wordt, ook hier ga je een rol in spelen.

Je belangrijkste taken zijn als volgt:
  • Aansturen, coachen en motiveren van een team
  • Bewaken en opvolgen van de logistieke processen
  • Tijdig en accuraat verwerken van logistieke opdrachten, waarbij je zelf ook meewerkt
  • Signaleren van knelpunten en hierop anticiperen
  • Waarborgen van de planning en/of werkverdeling
  • Waarborgen van de veiligheid van de afdeling/medewerkers
  • Beheren van de materialen op de afdeling

Over het bedrijf

Dit familiebedrijf bestaat ruim 40 jaar en heeft als missie mensen inspireren om zelfstandig hun leefomgeving te verbeteren. Dat doen ze door kennis te delen en totaaloplossingen te bieden. De basis hiervoor is het zorgvuldig samengesteld assortiment dat ze voor een groot deel zelf produceren.

Het bedrijf is sinds kort een nieuwe weg ingeslagen. Het productassortiment is vanuit expertise onderverdeeld in de divisies Wall Design, Garden Elements en Home Improvement. Een complete re-branding heeft voor een nieuw uiterlijk gezorgd. Vanuit het warehouse in Son vertrekken dagelijks ontelbare bestellingen naar nationale en internationale Retail- en E-commerce partners. Via slimme logistieke oplossing zorgen ze ervoor dat de consument op het gewenst tijdstip en locatie spullen kan ontvangen en dat winkels altijd voorzien zijn van voorraad.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau