Luba Uitzendbureau

Orderpicker

  • Vacature
VMBO
  • Noord-Brabant
Eindhoven
21 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Als orderpicker bij dit dynamische bedrijf is geen dag hetzelfde! Samen met je collega's zorg je ervoor dat alle orders volledig en op tijd verzameld worden en klaar worden gemaakt voor verzending. Je bent een teamplayer, maar werkt ook goed zelfstandig, hebt een flexibele werkhouding en bent stressbestendig. Daarnaast kun je goed omgaan met deadlines. Je belangrijkste taken zijn als volgt: orders picken, verwerken en verzendklaar maken, verzorgen van bijbehorende transportdocumenten en correctie registratie, waar nodig contact met klanten, transporteurs en leveranciers, invoeren van zendingen in de systemen en alle verder voorkomende uitvoerende magazijn werkzaamheden. De werktijden zijn van maandag t/m vrijdag in verschoven dagdienst.

Je werkt fulltime van maandag t/m vrijdag tussen 08:00 uur en 18:00 uur.

Over het bedrijf

Je toekomstige werkgever is een internationaal logistiek bedrijf met kantoren in Nederland, Engeland, BelgiŽ, Duitsland, Frankrijk en Zuid Afrika. Bij elkaar werken er 700 mensen, waarvan 120 op de twee kantoren in Nederland. Het bedrijf biedt klanten diverse soorten logistieke dienstverlening, vanaf de fabriek tot de opslag en verwerking, maar ook het voorraadbeheer. Ze bieden supply chain services, maar ook weg-, lucht-, en zeetransport aan.

De cultuur op het kantoor en warehouse in Eindhoven wordt gekenmerkt door een informele sfeer, korte communicatielijnen en het echt samen doen, teamplay staat voorop! Er heerst een gezonde hectiek en dynamiek, wat ervoor zorgt dat je veel afwisseling hebt en er geen dag hetzelfde is, maar dit is natuurlijk wel wat werken bij dit bedrijf zo leuk maakt!

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau