Luba Uitzendbureau

Logistiek medewerker

  • Vacature
  • Vast contract
  • Noord-Brabant
Best
20 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Als logistiek medewerker bij dit bedrijf heb je een zeer divers takenpakket. Je voert namelijk het gehele logistieke proces uit, samen met een team van ongeveer 15 collega's. Daarnaast voer je lichte productiewerkzaamheden uit, zoals het snijden van stoffen en het instellen van de machine. Dit wordt je uiteraard geleerd, in de inwerkperiode. Af en toe pak je de bedrijfsauto om een order af te leveren bij een klant of leverancier. Je wordt natuurlijk ingewerkt, zodat jij helemaal je draai gaat vinden binnen het team en de werkzaamheden! Je werkt van maandag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot 18:00 uur.

Onder jouw werkzaamheden vallen o.a.: goederen laden en lossen d.m.v. heftruck, orderpicken met een scanner, verzendklaar maken van goederen, koerierswerkzaamheden, goederen afleveren met de bedrijfsauto, stoffen opmeten/snijden en snijmachines bedienen.

Over het bedrijf

Dit familiebedrijf bestaat al meer dan 50 jaar en is dé specialist op het gebied van interieur van woningen. Zij zijn experts in het adviseren, leveren en monteren van diverse producten zoals; vloeren, meubelen en trappen. Dit bedrijf hecht grote waarde aan service en kwaliteit, daarom zijn zij altijd bezig met het verbeteren en vernieuwen van de beste producten en leiden zij collega's op, tot echte vakmensen!

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau