Luba Uitzendbureau

Werkvoorbereider

  • Vacature
VMBO
  • Noord-Holland
IJmuiden
20 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

De planning loopt over bij dit groeiende bedrijf en daarom zoeken zij op korte termijn uitbreiding voor het team. Je gaat aan de slag voor verschillende opticiens en deze klanten hebben hoge verwachtingen van het geleverde werk. Het bedrijf levert nieuwe maar ook gebruikte apparatuur. De helft van je werkzaamheden bestaat uit het klaarmaken en bestellen van orders voor de monteurs. Voordat die de deur uitgaan moeten de producten uitgebreid door jou gecontroleerd worden. In de andere helft van je functie word je opgeleid tot service monteur en ga je mee lopen met collega's om uiteindelijk zelfstandig uitleveringen aan klanten te doen.

Over het bedrijf

Het bedrijf is groeiende en bestaat uit een klein team met gemotiveerde collega's die klaar staan om samen met jou de markt verder te bestormen. Het kantoor is gehuisvest in IJmuiden en biedt een mooie werkplek.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau